Ayazma konutlarında İnanılmaz fiyatlarla 2+1 taksitli daire

275.000 TRY
İstanbul / Başakşehir
Oda sayısı
2+1
Banyo Sayısı
2
Mobilya
Eşyasız
Bulunduğu Kat
13
Detaylar
Adres
İstanbul / Başakşehir / Ziya gökalp mah.
İlan Numarası
00062765
İlan Tarihi
2019/01/15
Kat Sayısı
21
Bina Yaşı
Sıfır
Isıtma sistemi
Kombi (Doğalgaz)
Konut Tipi
Standart
Asansör
Var
Krediye Uygun
Evet
Kimden
Emlak Ofisi
İletişim Dilleri
Ayazma konutlarında İnanılmaz fiyatlarla 2+1 taksitli daire

Projenin önemi:


Proje, sahiplenmeyi çok güvenli kılan devlet tarafında güvence altına alınmış, hükümet proje alanını çeşitli sosyal, eğitim ve ulaştırma olanaklarıyla desteklemektedir. 119 aya varan uzun süreli taksitlerle satın alma imkanı.

Metro istasyonuna, İstanbul Alışveriş Merkezi'ne, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na, okullara ve sosyal tesislere başakşehir vadilerinin güzel manzarasına bakan otoyol TEM yolunda (Avrupa'dan İran'a bağlayan yol ) bölgeisnde harika bir yer.

Birçok sosyla tesisler içermektedir. Aile için uygun bir ortam sağlayan dev bir alışveriş merkezi, spor sahaları, sosyal tesisler ve güvenlik.

Proje hakkında:

Başakşehir - İstanbul / Türkiye Ayazma'da bölgesinde inşa edilen konut kompleksi projesi kapsamında, rahat taksitle satılık daireler, İstanbul'un en önemli büyüme ve gelişme merkezlerinden biri. Proje, batıda Atatürk Olimpiyat Köyü ile doğuda organize sanayi bölgesi olan ikitelli, yanı sıra projenin küçükçekmece gölü vadisinden yakın.

Site, İstanbul’un Avrupa ve Asya yakasını birbirine bağlayan TEM ayrıca İstanbul’daki Atatürk Havalimanı’nı İstanbul Alışveriş Merkezi ile birleştiren basın ekspres gibi önemli ulaşım yollarına yakın.

Proje, aile yaşamına öncelik verilerek tasarlanmıştır ve bu nedenle evlerin ortak faaliyet alanlarından sakinlere rahatlık sağlayan pek çok sosyal hizmet içeriyor; açık ve kapalı oyun alanları yeşil alanları, alanların manzarasının keyfini çıkarmasını sağlayacak şekilde yüksek binaların üzerinde yer alan terasları benzersiz bir manzara sahip olmuştur.

Konut projesi, 24 saat güvenlik sistemi ile güvenli bir ortamda, kapalı havuz, spor salonu, oyun alanı vb. sakinlere sosyal ve sağlık ihtiyaçlarını karşılayan spor ve eğlence hizmetlerini içermektedir.

Hizmetler:

⛺ Çocuk parkları ⚽⚽⚾- yürüyüş yolları - yeşil çimenler

Açık otopark - Kapalı otopark


Güvenlik 7/24 - Güvenlik kameraları - sosyal kulüp

Fitness merkezi - kapalı yüzme havuzları

Ödeme şekli :

285.000 TL: sahibine ödeme

505.02 TL: kalan ödemeler


4,430 TL: Sabit Taksit


Taksit Süresi: 114 ay

Manzara:

Doğu-Kuzey K-D

Not:

Sadece ciddi olanalara pazarlık yapılabilir.


Müşterilerimize uygun özel fiyatlarla satılık, kiralık ve birçok teklifler için dükkan ve dairelere mevcut. Firmamıza ziyaret ederek ya da aşağıdaki numaralardan bize ulaşabilirsiniz.

whatsapp ve viber

00905355857832

00905334265203

00902126970303

diab@vilayet34.com

www.vilayet34.com

VİLAYET GAYRIMENKUL

Gayrimenkul Şirketi

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle