Voleybol sahaları

İstanbul / Bağcılar
Durumu
Sıfır
Detaylar
Adres
İstanbul / Bağcılar / Mahmutbey mah.
İlan Numarası
00299830
İlan Tarihi
2022/08/09
Satış Yöntemi
Toptan
İletişim Dilleri
Voleybol sahaları

Voleybol Sahaları

ReformSports® tarafından sunulan yüksek standartlarda ideal çözümler, kapalı ve açık voleybol sahaları için zeminler sağlar.

Voleybol sahası inşa türleri:

-Açık hava voleybol sahası 
-İç mekan voleybol sahası

Açık hava voleybol sahaları, tel ağı ile çevrili spor sahalarıdır. Kapalı voleybol sahaları, iç spor salonunu kaplayan bir çelik çatı ile kaplı bir bina olarak inşa edilir.

Voleybol sahası inşasında kullanılan zemin uygulamaları:

-Akrilik zeminli voleybol sahası
-Tartan zeminli voleybol sahası
-Sert ahşap zeminli voleybol sahası
-Poliüretan zeminli voleybol sahası

Akrilik Zeminli Voleybol Sahası

Akrilik zeminler, hızlı kuruyabilen, UV ışınlarına dayanıklı ve iç ve dış voleybol sahaları uygulamaları için uygundur. Akrilik zemin, 2 mm veya 3 mm şeklinde kullanılabilir. Akrilik zemin sistemi, modifiye edilmiş sentetik yüzey düzenleyici, sentetik boya ve son akrilik kompozit boya içerir. Tartan Zeminli

Voleybol Sahası Tartan zemin sistemi, su geçirgenliği özelliği ile iki katmandan oluşur. Üstte EPDM tabaka, altta SBR granül tabaka bulunur. Granül tabakalar, sıcak bir şekilde bağlayıcı (sticker) adı verilen bir madde ile karıştırılır. Tartan zemin genellikle 8 mm + 5 mm şeklinde kullanılır. EPDM ve SBR granülleri sıcak bir şekilde yerleştirmek için "finisher" adı verilen bir makine kullanılır.

Sert Ahşap Zeminli Voleybol Sahası

Spor ahşap zeminler, yenilenebilir spor tasarımı olan zeminlerdir, enerjiyi geri kazanmayı ve tüketimini azaltmayı sağlar, topun sıçraması ile mühendislik ihtiyaçlarını karşılar. Sert ahşap zemin, çok katmanlı bir sistemden oluşur. Tabanda kullanılan özel kauçuk destek sistemi, ahşap zemine esneklik sağlar. Sert ahşap zeminlerimiz, mükemmel kayma direnci ve çizilme direnci sağlamak için düzenli olarak çeşitli parametrelerde kalite testlerine tabi tutulur.

Poliüretan Zeminli Voleybol Sahası

Poliüretan zemin, tek parça halinde uygulanır, esnektir, kaymaz ve aşınmaz ve birçok renk seçeneği bulunur. Poliüretan zeminler, parlak, mat ve renkli seçeneklerle şekillendirilebilir. Poliüretan kaplama, iç ve dış alanlarda uygulanabilir, çizilmelere, güneş ışınlarına, tüm türden tahribatlara ve deformasyonlara karşı dirençlidir. Toz birikmeyen ve kolayca temizlenebilen bir kaplama malzemesidir.

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle