ULTRA LIVER Karaciğer İşlevini Artırıcı Kedi ve Köpekler İçin

Detaylar
Adres
Hatay / Reyhanlı / Yenişehir mah.
İlan Numarası
00301794
İlan Tarihi
2022/08/24
İletişim Dilleri
ULTRA LIVER Karaciğer İşlevini Artırıcı Kedi ve Köpekler İçin

ULTRA LIVER
 Karaciğer işlevlerini iyileştirmek ve toksinleri temizlemek için kullanılır.
İçerik: Zerdeçal özü + Silybum marianum özü (bitki özü) + Vitamin B2 + B3 Niasinamid + B5 Kalsiyum Pantotenat + B9 Folik Asit + Vitamin B12 + L-Lizin Hcl + Metiyonin + Treonin
Faydaları: • Zerdeçal, karaciğer sağlığını korur, toksin birikmesini ve yağı azaltır..
• Bu ürün, karaciğerdeki enzim ve vitaminlerin daha fazla faydalanılabilmesi için karaciğerde tutunmasına yardımcı olacaktır.

ULTRA LIVER, iltihap karşıtı özellikleri nedeniyle önemli bir rol oynayan zerdeçal içerir.
Hayvanlarda eklem iltihabı ağrılarını hafifletir ve sindirim sistemi sağlığını destekler.

ULTRA LIVER, Silybum marianum özü (bitki özü) içerir, bu da sindirim sisteminde düzenleyici bir rol oynar ve antioksidan ve anti-inflamatuar özellikleri nedeniyle kronik karaciğer hastalıklarında önemli bir rol oynar.

ULTRA LIVER, vücutta protein, yağ ve karbonhidratların parçalanmasına yardımcı olarak vücut için gerekli enerji üretim sürecinde temel bir rol oynayan B2 vitamini içerir.

ULTRA LIVER, cilt esnekliğinde etkin bir rol oynayan ve aynı zamanda kolajen üretimini destekleyen ve yaşlanma belirtileriyle savaşan B3 vitamini içerir.

ULTRA LIVER, hücre oluşumunda ve normal büyümenin korunmasında ve merkezi sinir sisteminin gelişiminde etkin bir rol oynayan B5 Kalsiyum Pantotenat vitamini içerir.

ULTRA LIVER, DNA sentezi ve hücre çoğalmasında önemli bir rol oynayan ve ayrıca hamilelik öncesi kullanılması önerilen ve fetüsün büyümesi için faydalı olan B9 Folik Asit vitamini içerir.

ULTRA LIVER, vücutta protein sentezi için gerekli olan ve bu vitaminin eksikliği anemiye yol açabilen ve ayrıca kırmızı kan hücrelerinin üretiminde önemli bir rol oynayan B12 vitamini içerir.

ULTRA LIVER, vücudun protein sentezi ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için kullandığı ve bu sayede hastalıklara karşı direnci artıran esansiyel bir amino asit olan lizin içerir.

ULTRA LIVER, hem kediler hem de köpekler için gerekli olan 10'dan fazla esansiyel amino asitten biri olan metiyonin içerir ve bu, cilt, göz ve kalp sağlığı için önemlidir ve ayrıca saç dökülmesini önlemeye ve tırnakları güçlendirmeye yardımcı olur.

ULTRA LIVER, proteinlerin yapısal bileşenlerinden biri olan ve cilt ve bağ dokusunu destekleyen kolajen ve elastin oluşumunda önemli bir rol oynayan ve ayrıca metabolizma süreçlerinde ve bağışıklık sistemini güçlendirmede rol oynayan bir amino asit olan treonin içerir.

Kullanım ve Dozu: Köpekler:
• 5 kg'a kadar olan köpekler: Günde 2 ml.
• 5 - 25 kg arası köpekler: Günde 3-4 ml.
• 25 kg üzeri köpekler: Günde 5-6 ml.

Kediler: 
 • Her 2 Kg Vücut Ağırlık için 1 mL / gün.

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle