Tutkal ve yapıştırıcı

Detaylar
Adres
Gaziantep / Şehitkamil / Başpinar(organize)osb mah.
İlan Numarası
00334129
İlan Tarihi
2023/03/01
İletişim Dilleri
Tutkal ve yapıştırıcı

Birleşik Şirketler Grubu, Perhe Jekli Ticaret ve Sanayi, rekabetçi özelliklere sahip endüstrilere odaklandı, özellikle halı yapımı için özel yapıştırıcı endüstrisi - halı ve tekstil ürünleri (boyahaneler) türleri, ahşap türleri, inşaat malzemeleri, boyalar, boyalar ve eşlik eden hizmetler.
Ürünlerimiz, dünya pazarı gereksinimlerini karşılamak için yüksek kalitede yapıştırıcı ve yapışkan üretiminde (Suriye Polimer Şirketi) bulunmaktadır.
Şu anda yapıştırıcı ve yapışkan üretiminde lider şirketlerden biri ve Suriye, Türkiye ve Orta Doğu bölgesindeki ana tedarikçidir. Suriye Polimer Şirketi, yılda 12.000 metrik tonun üzerinde yapıştırıcı üretir ve Suriye Polimer Şirketi'nin ürünleri, yetkili acenteler, acentalar ve distribütörler aracılığıyla dünya çapında 10'dan fazla ülkede satılmaktadır ve şirketin müşterilerine kapsamlı hizmetler sunmaktadır. Tüm bu tesisler, müşterilere hızlı ve kapsamlı hizmetler sunabilecek en son ekipmanlarla donatılmış ve en iyi teknik kadrolara sahiptir, ayrıca satış sonrası hizmetler de sunmaktadır .

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle