Tayyibe Şirketi (Reyhanevi)- Türkiye'deki peynir ve süt ürünleri üreticisi

Detaylar
Adres
İstanbul / Başakşehir / Başak mah.
İlan Numarası
00364296
İlan Tarihi
2023/10/02
İletişim Dilleri
Tayyibe Şirketi (Reyhanevi)- Türkiye'deki peynir ve süt ürünleri üreticisi

Reyhan Evi, helal doğu süt ve gıda ürünleri üretiminde faaliyet göstermektedir. Ürünlerimiz, atalarımızın keşfettiği ve nesiller boyu aktardığı orijinal tadı, özel araştırmalar ve çalışmalarla birlikte sunar. Toptan satış ve ihracat taleplerini karşılamak üzere farklı kıtalardan 6000'den fazla müşteriye hizmet verdik.

 2014 yılında Türkiye'de kurulduğundan beri, şirket 30'dan fazla farklı ürün içeren çeşitli kategoriler sunmuştur. Tüm ürünlerimiz, kırsal ve saf doğası meralarla, Türkiye'nin güneyindeki Kahramanmaraş şehrindeki kendi fabrikamızda üretilmektedir. Bu kategoriler peynir, sterilize süt, labne, tereyağı ve yağ içerir.

Sağlığın paha biçilemez olduğunu düşündüğümüz için, Reyhan Evi her zaman uluslararası gıda güvenliği standartlarını göz önünde bulundurmuştur. Bu sayede şu kalite ve sağlık sertifikalarını almıştır: OHSAS 18001, ISO 14001 ve ISO 9001.
Reyhan Evi ayrıca, tedarikçilerimizden yüksek hijyen standartları ve koşulları talep etmekte ve taze inek sütü için güvenilir kaynakları seçmektedir

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle