Taş ve Beton Alternatifi Dekoratif Paneller

İstanbul / Başakşehir
Satış Yöntemi
Toptan
Kimden
Firma
Detaylar
Adres
İstanbul / Başakşehir / İkitelli osb mah.
İlan Numarası
00377814
İlan Tarihi
2024/03/25
İletişim Dilleri
Taş ve Beton Alternatifi Dekoratif Paneller

Taş paneller
dış cephe ve iç duvar dekorasyonları 
taş, çimento ve betonun tüm türlerine ve çeşitlerine alternatif paneller. 140'dan fazla renk ve farklı şekillerde mevcuttur, tüm dekorasyon tasarım stilleri ve modelleri ile uyumludur:
klasik, modern, bohem ve fabrika, depo, endüstriyel tesislerden esinlenen dekorasyonlar ve doğadan esinlenen stiller dahil.

İstanbul'daki sergimizi ziyaret edin ve en yeni dekorasyonları deneyimleyin veya detayları sağlamak için bizimle iletişime geçin...
Her zevke hitap eder. Özel alanlarınıza özgün bir zarafet ve yüksek kalite katar.
Bizimle birlikte sofistike ve modern dekorasyon dünyasını keşfedin.

İstanbul - Başakşehir.

Taş ve çimento alternatif panelleri, geleneksel taş ve çimento yerine bazı yapısal uygulamalarda kullanılan yenilikçi yapı malzemeleridir. Bu paneller, cam elyafı, plastik polimerler, fiberle güçlendirilmiş beton, Portland çimentosu ve doğal taş gibi çeşitli malzemelerden üretilmiştir ve özel katkı maddeleri içerir.

 1. **Cam Elyafı:** Reçine ile doyurulmuş cam elyafına dayanır ve panelleri oluşturur. Hafif duvarlar ve suya ve neme dayanıklı yüzeylerde kullanılır.

2. **Plastik Polimerler:** PVC veya PE gibi plastik malzemeleri kullanır ve panelleri oluşturur. Tavanlar, duvarlar ve zeminlerde kullanılır.

3. **Fiberle Güçlendirilmiş Beton:** Normal betona eklenen metal veya plastik lifler içerir ve gücünü ve dayanıklılığını artırır. İç ve dış duvarlar ve zeminlerde kullanılır.

4. **Portland Çimentosu ve Katkılar:** Portland çimentosu, esnekliği ve kırılma direncini artırmak için plastik polimerler gibi katkı maddeleri ile karıştırılır. Geniş bir yapısal uygulama yelpazesinde kullanılır.

Taş Alternatif Panellerin Faydaları ve Yenilikleri
Hafif, kolayca bükülebilen ve esnek.
Isı ve ses yalıtımı sağlar ve aşınma ve kabarma gibi çevresel faktörlere karşı dirençlidir. 7 yıl garanti ile birlikte gelir.
Ayrıca, dekorasyon işlemlerini kolaylaştırır, maliyetleri ve yapısal yapıların toplam ağırlığını azaltır. Kesmek, şekillendirmek ve monte etmek kolaydır.
Soru ve talepleriniz için lütfen bizimle iletişime geçin:
0090-539-491-9800

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle