Starhill projesi

Kocaeli / Izmit
Konut Sayısı
23287
Proje başlangıç tarihi
2021/12
Teslim tarihi
2023/1
Detaylar
Adres
Kocaeli / Izmit / Akpinar mah.
İlan Numarası
00341195
İlan Tarihi
2023/04/12
İletişim Dilleri
Starhill projesi

Yıldızlar Tepe projesi, lüks yeşil İzmit ormanına bakan, 362 daire ve 11 özel villadan oluşmaktadır. Yeşil ve mavi tonlarının tümünü sunan proje, körfeze muhteşem manzaralar sunan geniş bir yatak odası, iki yatak odası, üç yatak odası ve beş yatak odası daireler içerir ve tüm zevklere ve ihtiyaçlara uygundur.
Özel olarak tasarlanmış 11 villa, 9 dubleks villa ve iki triplex villa olmak üzere, lüks yaşamın rahatlığını deneyimleme imkanı sunar.
Proje, 23.287 metrekarelik bir alana inşa edilmiştir ve İzmit'teki en büyük sosyal tesislere ev sahipliği yapmaktadır. Yaz ve kış aylarında birçok alternatif aktivite bulabileceğiniz bu tesis, doğanın güzelliğini ve modern konforları takdir edenler için ideal bir yaşam alanıdır.

Yıldızlar Tepe'nin sosyal tesislerinden bazıları büyük bir açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk hamamı, sinema odası, oyun odası, çocuk oyun alanı ve kafe içerir. Ayrıca yürüyüş ve bisiklet yolları, yeşil alanlar bulunmaktadır ve burada doğanın güzelliğinin tadını çıkarabilir ve rahatlayabilirsiniz.

Yıldızlar Tepe'deki daireler ve villalar, modern ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanmıştır ve geniş yaşam alanları sunar. Büyük balkonlar veya teraslar, körfeze muhteşem manzaralar sunar.

Yıldızlar Tepe, İzmit'teki en güvenli zeminlere inşa edilmiştir, sağlam temellere ve deprem yasasının standartlarına uygun yüksek kaliteli bir yapıya sahiptir

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle