Stadyum Koltukları

İstanbul / Bağcılar
Kimden
Yetkili Bayiden
Detaylar
Adres
İstanbul / Bağcılar / Mahmutbey mah.
İlan Numarası
00299843
İlan Tarihi
2022/08/09
İletişim Dilleri
Stadyum Koltukları

Stadyum Koltukları

Taraftar tribünleri için koltuk setleri, aynı zamanda stadyum koltukları olarak da adlandırılan, kullanımına, yapı malzemelerine ve kullanım şekline göre farklı kategorilerde üretilir. Bu koltukların üretiminde plastik ve PVC polipropilen malzemeler kullanılır.

Taraftar Koltukları

Genel Özellikler

Dış mekanlarda kullanıldığı için, UV ışınlarına karşı dirençli olarak üretilirler, bu sayede renk solması önlenir ve hava koşullarına ve güneş ışınlarına dayanıklı olurlar. Koltuklar, canlı renkler veya özel olarak istenen kesim renkler temelinde üretilir. Yüksek dirençlidirler ve sökülmesi zordur, 3 veya dört güçlü vida ile bağlanırlar. Tribün koltuklarının türleri, izleyicilerin oturma şekline göre değişir. Protokoller için düzenlenen yerlerde, çok modern salon modelleri, düşük kapasiteli salonlar, açık ve kapalı salonlar, katlanabilir sandalye şeklinde kullanılır ve izleyicilere yüksek konfor sağlarlar.

Daha fazla konfor istenirse, bu koltuklara bir sırtlık ve kol dayama eklenebilir. Günümüzde en popüler modeller, boşluklu ve boşluksuz sabit sırtlı modellerdir. Sırt dayamasız koltuklar daha ucuzdur. Genellikle spor salonları ve taşınabilir tribünlerde uygulanırlar.

Koltuklar, doğrudan vida bağlantısı veya deliklere çivi sokularak beton, ahşap veya çelik sistemlere monte edilir. Destekli modelin boyutları derinlik 43 cm, genişlik 43 cm ve uzunluk 32 cm'dir. Bu malzemeler için bazı ikincil ürünler, tüm saha ve spor ekipmanları gibi mevcuttur. Tribünler yüksekse, koltukların etrafına metal veya başka bir sağlam malzemeden bir çit konulur, Plastikten yapılmış olabilirler de.

Taşınabilir tribünler ve teleskopik tribünler, tüm bu malzemelerin kullanıldığı, spor alanındaki izleyiciler için çeşitli ve pratik alanlardır ve şu anda ana sektör haline gelmiştir. 

Özellikler

1) Tribün koltuğu darbelere dayanıklıdır. 4 metreden beton zemine atılsa bile kırılmaz.

2) 500 gram ağırlığında bir top, 2 metre uzunluğunda bir borudan yatay olarak tribün koltuğuna atılırsa, bu koltukta kırılma veya çatlama olmamalıdır.

3) 150 kg ağırlığında bir kişi oturduğunda koltuk kırılmamalıdır.

4) Tribün koltuğu, iki gün boyunca 30 derecede buzdolabında tutulursa, bu süre zarfında koltuk kırılmamalıdır.

5) Ayrıca, yukarıda belirtilen testler, -30 dereceye dayanıklı koltuğa uygulandığında olumlu olmalıdır

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle