Spor Tesisleri İnşa Etme

İstanbul / Bağcılar
Durumu
Sıfır
Detaylar
Adres
İstanbul / Bağcılar / Mahmutbey mah.
İlan Numarası
00300099
İlan Tarihi
2022/08/11
Satış Yöntemi
Perakende
İletişim Dilleri
Spor Tesisleri İnşa Etme

Reform Spor

Spor Tesisleri

Ana ve ideal önceliğimiz, yıllardır insanların spor ihtiyaçlarını doğal ve modern olanaklarla çevrili bir şekilde karşılamaktır. 28 yıldır güvenilir ve güçlü spor tesisleri inşa ederken görevimiz, eğitimli insan kaynaklarımız, araştırma ve geliştirme ve ileri teknoloji kullanımı aracılığıyla insanları geleceğe taşımaktır.

Tüm spor dalları, yoğun rekabetlere dayanıklı güçlü zeminler gerektirir. Reform Spor, yüksek teknoloji ve yüksek dirençli çözümler sunar.

Tüm spor zeminlerimiz, sporcular için gerekli olan en yüksek kalitede yüzeyleri sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Futbol Sahaları

Sentetik çimli futbol sahaları: 
Açık hava sahaları, kapalı sahalar ve düzenli futbol sahaları inşa ediyoruz. 
Detaylı bilgiyi burada bulabilirsiniz
https://ar.reformsports.com/ 
https://ar.reformsports.com/construction-of-sports-facilities/

Atletizm Pistleri

Atletizm pistleri ve sahalarının inşasında kullanılan zemin türleri: Poliüretan zemin, sandviç sistem, sprey kaplama sistemi ve tartan zemin atletizm pisti. Basketbol Sahaları İç ve dış mekan basketbol sahaları zemin uygulamaları: Akrilik zeminli basketbol sahaları, tartan zeminler, sert ahşap zeminler ve poliüretan zeminler.

Tenis Kortları

İç ve dış mekan tenis kortları zemin uygulamaları: Akrilik zeminli tenis kortları, tartan zeminler ve sentetik çim zeminler. Voleybol Sahaları İç ve dış mekan voleybol sahaları zemin uygulamaları: Akrilik zeminli voleybol sahaları, tartan zeminler, sert ahşap zeminler ve poliüretan zeminler.

Çok Amaçlı Sahalar

İç ve dış mekan çok amaçlı sahalar zemin uygulamaları: Sentetik çim ve akrilik zeminli çok amaçlı sahalar, tartan zeminler, sert ahşap zeminler ve poliüretan zeminler.

Voleybol sahaları

İç ve dış mekan hentbol sahaları zemin uygulamaları: Akrilik zeminli hentbol sahaları, tartan zeminler, sert ahşap zeminler ve poliüretan zeminler.

Golf Sahaları

Halı zeminli golf sahası inşa ediyoruz. İstenilen boyutlarda, doğal çim yerine kullanılan sentetik çimli golf sahaları yapıyoruz.

Hockey Sahaları

Hockey sahalarını, tamamen tasarlanmış ve kullanıma hazır sentetik çim zemin ile inşa ediyoruz.

Beyzbol Sahaları

Beyzbol sahalarını, tamamen tasarlanmış ve kullanıma hazır sentetik çim zemin ile inşa ediyoruz.

Rugby Sahaları

Rugby sahalarını, özellikle rugby sporu için geliştirilmiş ve yerle çarpışma sonucu oluşabilecek darbe gücünü azaltan sentetik çim ile inşa ediyoruz

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle