RAFNAR 45 - 2024 MODEL

İstanbul / Kadıköy
Durumu
Sıfır
Üretim yılı
2025
Kimden
Yetkili Bayiden
Detaylar
Adres
İstanbul / Kadıköy / Fenerbahçe mah.
İlan Numarası
00378520
İlan Tarihi
2024/05/08
Takas
Hayır
İletişim Dilleri
RAFNAR 45 - 2024 MODEL

Rafnar 45'le tanışın:

Macerada Yeni Bir Standart Belirliyoruz. Selefini aşmak için tasarlanan Rafnar 45, ikonik 40'ın yerini daha da büyük boyut, güç ve deniz açma yetenekleriyle değiştiriyor.

Fiyat temel özellikler için referanstır, KDV hariçtir.

ANAHTAR KELİMELER :
Uzun Süre Dayanacak Şekilde Üretildi Tüm Rafnar Eğlence tekneleri yalnızca en yüksek kalitede vakumla aşılanmış cam elyafı kullanılarak üretilmiştir. Mirasını dünyanın dört bir yanındaki Sahil Güvenlik, SAR ekipleri ve Özel Kuvvetlerden alan gemilerimiz, inanılmaz derecede dayanıklı, ağır hizmet tipidir ve uzun süreli güvenilirlik ve performans sunarak sektördeki en yüksek standartlardan bazılarına göre üretilmiştir. Sorunsuz Sürüş ÖK Hull'un oyunun kurallarını değiştiren yetenekleri sayesinde daha yumuşak bir sürüşle, varış noktanıza en iyi şekilde varacağınızdan emin olabilirsiniz. Leisure serisinin tüm versiyonları ayrıca seyir konforunu daha da artırmak, yorgunluğu azaltmak ve her türlü hava koşulunda sürüş stabilitesi ve güvenliğini sağlamak için şok emici koltuklarla donatılmıştır. Gezinmesi Kolay Sağlam tutma yerleri ve bağlantı parçalarıyla teknenin etrafında rahatça, güvenle yürüyün. Rafnar Leisure serisinin her özelliği güvenlik, stabilite ve dayanıklılık için ince ayarlanmıştır. Dünyanın en zorlu koşullarından bazılarında uzun yıllara dayanan deneyimle, yineleyerek hem işlevsel hem de gezinmesi kolay bir güverte tasarladık. Geniş Ön Güverte Ön güvertede oturma alanı seçeneğiyle birlikte bol miktarda depolama alanı. Neden toplam 800 L kapasiteli iki saklama bölmesi eklemeyesiniz ki bu da gemide ihtiyaç duyabileceğiniz her şey için yer sağlar. Eğlenceli veya uzun yolculuklar için çantalarınızı hazırlayın, Rafnar teknesiyle her şey mümkün. Rahat Kıç Güverte Sabahları su kayağı yapmaya gidin ve akşamları bir kadeh şarap için. Masalı oturma ve yemek alanı sosyalleşmek için mükemmel bir mekandır. Arkadaşlarınız ve ailenizle birlikte suda unutulmaz anlar geçirmek için ideal seçim. Sürücü Deneyimi Gövdenin uçağa doğru düz yükselişi sayesinde her zaman mükemmel görüş. Tüm kontrollerin parmaklarınızın ucunda olmasıyla Rafnar tekneleri, hem deneyimli denizciler için inanılmaz bir yolculuk hem de dümene ilk kez girenler için kolayca erişilebilir.

ÖK GÖVDE TEKNOLOJİSİ : 
Rafnar tekneleri, çarpma etkisini %95'e kadar azaltabilen, en zorlu deniz ortamlarında gemiler için olağanüstü dinamik stabilite ve denizde kalma performansı sağlayan, devrim niteliğinde bir gövde ve omurga teknolojisi olan ÖK Hull üzerine inşa edilmiştir. Kuzey Atlantik'in zorlu koşullarında geliştirilen, deneyimle şekillenen ve inovasyonla yönlendirilen Rafnar'ın misyonu, hem yolcuların hem de mürettebatın gemide maksimum konfor ve güvenlik ihtiyaçlarına odaklanmaya devam ediyor. Daha Az Çarpma Sınırlı dalga çarpması nedeniyle düzgün ve konforlu sürüş, böylece yaralanma riski azalır, yolcu ve mürettebat yorgunluğu ve ilgili tıbbi, sakatlık ve diğer maliyetler azalır. Azaltılmış Kayma Hassasiyeti, yüksek hızlı performans, kayma veya takılma olmadan anında kullanım tepkisi sağlar. Denge ve Yük Rölantide veya tam gazda yüksek stabilite ve denge ve hızdan ödün vermeden yüksek yük kapasitesi. Uzatılmış Kullanım Ömrü Minimum dalga darbesinden kaynaklanan mekanik ve ekipman aşınması azalır, bu da daha düşük bakım, değiştirme oranları ve diğer işletme masraflarına yol açar.

STANDART SEÇENEKLER :
GÜVERTE VE KOKPİT Yumuşak Zemin (SeaGüverte) Arka ve Ön Şezlonglar, Yayılma, Döşeme Baş Kapalı WC Cam Silecekleri ve Su Deposu Güverte Duşu 4XUllmann Echelon Orta Arka Koltuklar Mutfak ve Lavabo (sadece Çapraz Kabinde) 6XINOX Takozlar Hypalon 1670DTex Boru Bağlama Kiti (3xMooring Halatları) , 4xDüz Rafnar Çamurluklar) ELEKTRONİK VE ELEKTRİK EKİPMANLARI 2XSIMRAD 12'' NSS EVO 3S C Bölgesi Dijital Anahtarlama 4 hoparlör için VHF Radyo Fusion (veya benzeri) ses sistemi LED Navigasyon ışıkları 2XLED Çalışma Lambaları 1XLED Projektör 10X Güverte Işıkları Servis pilleri 2 x 220 Amp (Exide) veya benzeri) Başlangıç pilleri 2x 120 Amp (Exide veya benzeri) Rafnar'a Hoş Geldiniz Paketi

Sorumluluk reddi beyanı: 
Şirket, bu geminin ayrıntılarını iyi niyetle sunmaktadır ancak bu bilgilerin doğruluğunu garanti edemez veya garanti edemez veya geminin durumunu garanti edemez. Alıcı, temsilcilerine veya eksperlerine, alıcının doğrulanmasını istediği ayrıntıları araştırmaları talimatını vermelidir. Bu gemi önceden satışa, fiyat değişikliğine veya bildirimde bulunmaksızın geri çekilmeye tabi olarak sunulmaktadır.

Elektronik Özellikler :

Derinlik sondası
Radar
Günlük Hız Göstergesi
Radar dedektörü
Rüzgar Hızı ve Yönü
Tekrarlayıcı(lar)
Navigasyon Merkezi
Çizici
Otomatik pilot
Pusula
Küresel Konumlama Sistemi
Kokpit Hoparlörleri
VHF

İç Ekipman: 

Elektrikli Sintine Pompası
Manuel Sintine Pompası
Klima
Elektrikli Kafa
Isıtma
Buzdolabı
Şarj Aleti

Elektrikli ekipmanı : 

Sahil Güç Girişi
Çevirici

Dış Ekipman / Ekstralar :

Tik Kokpit
Kokpit Duşu
Dıştan Takma Motor Braketleri
Kokpit Minderleri
Kokpit Masası
Yüzme Merdiveni

Boy:12,9 m

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle