Mükemmel kalitei Motor Yağı

Kocaeli / Gebze
Kimden
Yetkili Bayiden
Detaylar
Adres
Kocaeli / Gebze / Gebze osb mah.
İlan Numarası
00084497
İlan Tarihi
2019/10/07
İletişim Dilleri
Mükemmel kalitei Motor Yağı

Belgin Oil tarafından, araç ve motorlarına değer veren sürücüler, bu değeri artıran mekanikler, başımız sıkıştığında uğradığımız atölyeler ve tüccarlar için özel olarak tasarlanmış YENİ NESİL LUBEX motor yağı serisi.
Belgin Oil, Gebze-Kocaeli'deki fabrikasında, son teknolojiyle donatılmış, uluslararası standartlara sahip laboratuvar ve Ar-Ge merkezi bulunan tesislerinde yağ üretmektedir. 65 yılı aşkın süredir Yağ Endüstrisi'nde öncü bir şirket olan Belgin Oil, otomotiv ve tüm endüstri sektörlerinin her türlü yağ ihtiyacına yanıt veriyor, motor yağları üzerindeki deneyimini, üstün üretim potansiyelini, gelişmiş lojistik ağını, güçlü altyapısını ve üstün Belgin uzmanlığını daha güçlü bir şekilde sunuyor. 
Kendi markasıyla Çin'den Şili'ye, Amerika'dan Avustralya'ya 50'den fazla ülkeye ihracat yapan ve yaklaşık 1000'den fazla ürün üreten Belgin Oil, 20 yıllık Lubex motor yağı markasını tüm dünyada yeniden piyasaya sürmüştür .

 NEDEN LUBEX?
• Amerikan Petrol Enstitüsü, Avrupa Otomobil Üreticileri Derneği ve en önemlisi Orijinal Ekipman Üreticileri (OEM) onaylarına sahip olması
• Değişen araç parkı ve ihtiyaçlara uygun çok geniş bir ürün portföyüne sahip olması
• Dünya genelinde yıllardır binlerce mekanik tarafından tercih edilip kullanılması
• Bir mail veya bir telefon mesafesinde olup, sorularınıza hızlı yanıtlar alabilmeniz
• Güvenilir bir iş ve çözüm ortağı olması
• Her zaman Performans/Değer oranını en yüksek seviyede tutmayı hedeflemesi, LUBEX Motor Yağlarını aracınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Lubex ile motor yağında sizin için en iyiden daha iyisini bekleyebilirsiniz.

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle