Lüks Büyükçekmece villasında rahat yaşamın tadını çıkarın

1.990.000 USD
İstanbul / Büyükçekmece
Oda sayısı
5+1
Banyo Sayısı
3
Brüt Alan
500 M²
Detaylar
Adres
İstanbul / Büyükçekmece / Fatih mah.
İlan Numarası
00376158
İlan Tarihi
2024/01/28
Bina Yaşı
Sıfır
Mobilya
Eşyalı
Isıtma sistemi
Merkezi
Konut Tipi
Standart
Balkon
Yok
Kimden
Firma
Krediye Uygun
Hayır
Takas
Hayır
Özellikler
Bahçeli
Havuz
Otopark
Sauna
Spor Salonu
Park
24 Saat Güvenlik
Kamera Sistemi
Yürüyüş Parkuru
Türk Hamamı
Bisiklet Parkuru
Voleybol Sahası
Cephe
Doğu
Manzara
Deniz
Havuz
Park
Muhit
Alışveriş Merkezi
Cami
Eczane
Hastane
Market
Anaokulu
İlkokul-Ortaokul
Üniversite
Otobüs Durağı
Metro
Otopark
Spor Salonu
Restoran
Sinema
Kütüphane
Site İçerisinde
Evet
İletişim Dilleri
Lüks Büyükçekmece villasında rahat yaşamın tadını çıkarın

**Lüks Büyükçekmece villalarında güzellik ve refah dünyasına dalma zamanı**

İstanbul'un kalbinde zarafet ve lüksle çevrili büyülü bir yolculuğa çıkın, lüks Büyükçekmece villalarında mükemmellik ve ihtişam atmosferinin tadını çıkarın. Bu villalar, Büyükçekmece Gölü'ne büyüleyici manzaraları olan Marmara Denizi'nin kıyılarında güzel ve lüks bir bölgede bulunmaktadır.

Villalar, yüksek kaliteli yaşam beklentilerinizi karşılamak için özenle tasarlanmıştır. Villalar geniş alanlara ve yüksek kaliteli bitişlere sahip olup, benzersiz ve şık mimari tasarımlara sahiptir. Farklı villa seçeneklerinde 5+1 ve 10+1 arasında değişen boyutları bulabilirsiniz, böylece ihtiyaçlarınıza ve sofistike zevkinize uygun villayı seçebilirsiniz.

Bu villaların konumu, onları ideal ve cazip bir yatırım yapar. Ana caddelere ve metrobüs hattına kolay erişim sağlarlar, ayrıca çeşitli temel ve eğlence sosyal hizmetlerine yakınlığından yararlanırlar. Alışveriş merkezlerine, restoranlara, kafelere, okullara, üniversitelere ve hastanelere sadece birkaç adım uzaklıkta olacaksınız.

Ancak, lüks Büyükçekmece villalarının sunduğu tek avantaj bu değil. Kendinizi ve ailenizi şımartmak için villaların sunduğu olağanüstü olanaklardan yararlanın. Türk hamamında rahatlayın, saunada bir masaj seansının keyfini çıkarın veya en son ekipmanlarla donatılmış spor salonunda egzersiz yapın. Ayrıca, tenis ve basketbol sahalarında bir maçın keyfini çıkarabilir veya çocuklarınızın onlar için ayrılmış oyun alanlarında eğlendiklerini izleyebilirsiniz.

Kişisel refahınız neden sınırlı olsun ? lüks Büyükçekmece villalarında tam bir lüks yaşam yaşayabilirsiniz. Fırsatı kaçırmayın, şimdi birimini rezerve etmekten çekinmeyin ve güzellik ve benzersiz refah dünyasında yaşamaya hazırlanın

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle