Lezzetli ton balığı

1,50 USD
İstanbul / Bayrampaşa
Satış Yöntemi
Toptan
Kimden
Firma
Detaylar
Adres
İstanbul / Bayrampaşa / Kocatepe mah.
İlan Numarası
00085936
İlan Tarihi
2019/10/20
İletişim Dilleri
Lezzetli ton balığı

Turkey brand istanbul

Ortaklarımıza zengin topraklarından ve modern fabrikalarından tüm bileşenleriyle en iyi Türk kahvaltısını sunmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye, dünya gıda üretiminin zirvesinde olan bir ülkedir.

1. Kayısı pestili
2. Kuru kayısı
3. Şeker
4. Zeytinyağı
5. Fıstık ezmesi
6. Nar pekmezi
7. Limon tuzu
8. Makarna
9. Helva
10. Tahin
11. Ton balığı
12. Reçeller
13. Bal

#Bal, #Reçel ve tüm yiyecek türleri (atıştırmalıklar) #Çikolata ve şekerlemeler (şekerli) ve bisküvi ve hamur işleri. Diğer yiyeceklerin yanı sıra çorbalar ve #Beyaz_Kırmızı_Et ve konserve ve #Yağ ve sos #Kurutulmuş_Gıdalar ve kuruyemişler ve baharatlar ve şeker ve un#Bebek_Gıdaları#Kurutulmuş_Meyve_Sebezeler ve #Organik_Gıdalar (Organik- Organic#) ve kahve ve çay ve su ve meyve suyu #Enerji_İçecekleri ve bal ve reçeller ve #Diyet_Gıdaları ve zeytin ürünleri ve tüm boyutlar ve ölçülerde en yüksek kalite ve en iyi rekabetçi fiyatlarla 

Not: İstediğiniz isim ve markayla üretim ve paketleme hizmeti sunuyoruz 
KAHVALTILIK ÜRÜNLER 
Türkiye'de Üretilmiştir 
Tarım ve meralar için uygun zengin toprakları, en son teknolojiye sahip fabrikaları ve hijyenik sağlık sertifikaları ile Türkiye, gıda sektöründe çok verimli ve güvenilir bir ülkedir. 
Değerli ortaklarımız için; Bal & Reçel, Süt ürünleri ve Zeytin gibi tüm Kahvaltılık Ürünleri ve ayrıca #Çikolata & #Şekerli, #Bisküvi & #Hamur_İşleri gibi tüm atıştırmalıkları ve ayrıca Çorbalar & Bulyonlar, #Et & #Kümes_Hayvanları & #Deniz_Ürünleri, #Konserve & #Yağlar & #Soslar, #Kurutulmuş_Gıdalar & #Kuruyemişler, #Baharatlar & #Şeker, #Fırın, #Bebek_Gıdaları, #Taze_Meyveler & #Sebzeler, #Organik_Gıdalar, #Çikolata & #Şekerli, #Bisküvi & #Hamur_İşleri, #Bal & #Reçel, #Süt Ürünleri ve #Zeytin gibi tüm gıda ürünlerini; toplu veya herhangi bir paket boyutunda, yüksek kalite ve rekabetçi fiyatlarla tedarik ediyoruz. 

İsteğiniz üzerine paketlerin üzerine etiket basılabilir

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle