Kompakt Taş Ayırıcı (Kombinatör)

Konya / Karatay
Durumu
Sıfır
Kimden
Firma
Üretim yılı
2024
Detaylar
Adres
Konya / Karatay / Fevziçakmak mah.
İlan Numarası
00377728
İlan Tarihi
2024/03/21
İletişim Dilleri
Kompakt Taş Ayırıcı (Kombinatör)

Tek bir kompakt makinede iki sınıflandırma fonksiyonu.

Technomill Entegre Ayırıcının arkasındaki konsept, iki sınıflandırma fonksiyonunu tek bir makinede birleştirmektir. Tahılın özgül ağırlığına göre sınıflandırılması ve taşın ayrıştırılması için yoğunlaştırıcı görevi görür. Düşük yoğunluklu ürünün ayrılması ve taş çıkarma işleminin tek bir kompakt gövdede birleştirilmesi, alan gereksinimini minimuma indirir.

Düzenli bir hızda gelen malzeme, bir besleme kapısı aracılığıyla eleğin tüm genişliği boyunca yayılır. Eleme bölgesinde, malzemenin içinden aşağıdan yukarıya doğru bir hava akımı geçer. Destekleyici hava tabakası malzemenin özgül ağırlığına göre katmanlaşmasına neden olur. İkinci bölgede, geniş elek boyunca taşlar içeren en ağır malzeme, doğrudan taş ayırma eleğinin üzerine delikler açar.

Karışık fraksiyon doğrudan çıkışa beslenir. Bu düzenleme sayesinde, taş ayırıcı üzerindeki iş yükü, kapı konumunun uygun şekilde seçilmesiyle önemli ölçüde azaltılır; sınıflandırma ve taş ayırma işlemini etkilemeden, karışık fraksiyonun hacmini kontrol etmek mümkündür.

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle