Kiratinli saç seti

İstanbul / Beylikdüzü
Satış Yöntemi
Toptan
Kimden
Firma
Detaylar
Adres
İstanbul / Beylikdüzü / Cumhuriyet mah.
İlan Numarası
00340286
İlan Tarihi
2023/04/05
İletişim Dilleri
Kiratinli saç seti

Keratinli Argan saç şampuanı, saçınızı saç şekillendirme ürünlerinin ve kalıntılarının temizler, sadece nemlendirici ajanlar içermez aynı zamanda saçınızı daha parlak yapar ve saç derinizdeki yağ seviyesini kontrol etmenize yardımcı olur. Saça naziktir ve saçınızın rengini hızla çalmaz. Keratin içeriği ile saçınızı köklerden besler, böylece güçlü ve sağlıklı saçlara sahip olursunuz.

Kullanım şekli:
Saçınızı ıslattıktan sonra, elinize yeterli miktarda Keratinli Argan şampuanı alın ve saçınıza uygulayın. Köpürdükten sonra, bol miktarda su ile durulayın. Zincks saç yumuşatıcı krem, saçınızı derinlemesine nemlendirerek saçınızı kolayca taramanıza yardımcı olur, bu da onu güçlü ve sağlıklı yapar. Bu, ısı şekillendirmenin ve diğer günlük faktörlerin neden olduğu hasarı onarmaya yardımcı olur. Argan zengini formülü sayesinde, saçınıza ve saç derinize bir yağ tabakası sağlar, bu da kuruluğu önler ve saçınızdaki kıvrımları azaltır ve parlaklığı artırır.

Kullanım şekli:
-Şampuanla saçınızı yıkadıktan sonra, elinize yeterli miktarda ürün alın ve saçınızın köklerinden uçlarına kadar ıslak saçınıza uygulayın.
- Beş dakika bekleyin ve saçınızı durulayın. 
-Günlük kullanım için uygundur.
-Günde bir kez ıslak saça uygulayın.
-Saç serumu, saçınızı yumuşatır, bu da karışık saçın açılmasını kolaylaştırır.
-Serum saçı daha yumuşak ve ipeksi yapar, bu da onu kolayca tarayıp istenen şekli vermenizi sağlar.
-Saçın yapısını ve dokusunu iyileştirir, bu da daha yumuşak ve daha belirgin saçlara yol açar ve saçın doğal görünümünü artırır.
-Ayrıca saçı kirleticilerden, tozdan, ışık hasarından ve şekillendirmeden kaynaklanan ısı hasarından korur. 

Kullanım şekli: Köklere temas etmeden elinize yeterli miktarda ürünü alın ve saçınıza uygulayınız .

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle