Kavurma Fırını 500 Kg

Denizli / Merkezefendi
Kimden
Firma
Detaylar
Adres
Denizli / Merkezefendi / Eskihisar mah.
İlan Numarası
00353820
İlan Tarihi
2023/07/11
Üretim yılı
2023
İletişim Dilleri
Kavurma Fırını 500 Kg

Paletli tuzlu kuruyemiş kavurma makinası ..
Saatte 500 kg kavurma kapasiteli bir makinedir. Fırın, birçok endüstriye yönelik tasarlanmış dört adet çift kademeli brülör ile çalışmaktadır. Tuzlu kuruyemiş kavurma fırını, dört kavurma haznesi, bir dinlenme haznesi ve kavurma fırınında iki soğutma hazneden oluşmaktadır. .
Kuruyemişlerin eşit şekilde kavrulmasını sağlamak için hava sirkülasyon fanları, kavurma işlemi sırasında fazla nemin uzaklaştırılması için ise nem alma fanı kullanılmaktadır . Kavrulan kuruyemişlerin kavurma sonrası paketlemeye uygun hale gelmesi için makinemize soğutma haznesi ilave edilmiştir. Böylece kavrulmuş kuruyemişlerin sıcaklıkları ortam sıcaklığına düşürülür.
Sıvılaştırılmış gaz, doğalgaz ve dizel ile çalışan brülörler olup, cihazlarımızdaki ısıtıcılar kullanılarak ısıtma işlemi elektrik enerjisi ile de yapılabilmektedir . 
Geliştirilen otomasyon sistemi sayesinde yanma odası ile kuruyemiş dinledirme odası birbirinden tamamen izole edilmiştir.Dokunmatik panel üzerinden makinenin tüm bölümlerini kontrol edebilir, ürün reçeteleri oluşturabilir ve çalışmalarınızın kavurma ayarlarını kaydedip sürekliliğini sağlayabilirsiniz. Entegrasyon imkanlarımızı sağlayan kontrol sistemimiz, endüstriyel işletmeniz için güvenlik ve merkezi kontrol sistemleri ile uyumlu çalışmaktadır.

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle