Kavurma Fırını 150 Kg

Denizli / Merkezefendi
Kimden
Firma
Detaylar
Adres
Denizli / Merkezefendi / Eskihisar mah.
İlan Numarası
00353825
İlan Tarihi
2023/07/11
Üretim yılı
2023
İletişim Dilleri
Kavurma Fırını 150 Kg

Paletli Kuruyemiş kavurma makinası saatte 150 kg'a kadar kavurma kapasitesine sahip bir makinadır, Küçük ve orta ölçekli sanayilere yönelik tasarlanmış tek brülörle çalışan Kuruyemiş kavurma fırınıdır.
Tek Paletli Kuruyemiş kavurma fırını bulunmakta , iki kavurma hazneli, bir dinlenme haznesi ve bir soğutma haznesi bulunmaktadır.
Kavurma fırınında kuruyemişlerin homojen bir şekilde kavrulması, kavurma işlemi sırasında fazla nemin alınması için hava sirkülasyon fanları kullanılmaktadır.
Kavrulmuş kuruyemişlerin  hızlı bir şekilde paketlenmeye uygun hale gelmesi için kavrulmuş kuruyemişlerin  ısısını ortam sıcaklığına düşüren soğutma haznesi ilave edilmiştir . 
Kuruyemiş kavurma makinesi LPG, doğalgaz ve ancak dizel yakıtla çalışan daha fazla tercih olup , makinelerimizde ısıtıcılar kullanılarak ısıtma elektrik enerjisi ile de sağlanabilmektedir, yanma haznesi ve kuruyemiş ısıtma odası birbirinden tamamen izole olarak üretilmektedir.
Geliştirilen otomasyon sistemi sayesinde her bir makinenizi dokunmatik panel üzerinden kontrol edebilir, ürünlere yönelik reçeteler oluşturabilir ve işletmenizin kavurma ayarlarını kayıt altına alarak sürekliliğini sağlayabilirsiniz.

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle