İstanbul'un tam merkezinde satılık daireler

İstanbul / Kağıthane
Konut Sayısı
500
Proje başlangıç tarihi
2018/1
Teslim tarihi
2020/1
Detaylar
Adres
İstanbul / Kağıthane / Çeliktepe mah.
İlan Numarası
00061772
İlan Tarihi
2019/01/03
İletişim Dilleri
İstanbul'un tam merkezinde satılık daireler

İstanbul'un göbeği nehrin kenarında harika yaşam, doğal güzelliği ile ünlü kağıthane ve sadabad'ın nehri kenarları ile ve bahçeleriyle lüks yaşam tarzı sanat ve eğlence dolu hayat hikayesi

İstanbul'un en yenilenen ve en değerli alanı olan Kağıthane bölgesinde inanılmaz bir konuma sahip eşsiz bir yatırım için mükemmel bir adres.

Yerin Önemi:

Kağıthane metro İstasyonu, tramvay hattı, köprülere kolay erişim ve İstanbul Büyük Tüneli'ne ulaşım, Maslak 5 dakika, Levent'e 5 dakika, Mecidiyeköy 10 dakika, Taksim'e 15 dakika, Beşiktaş'a 17 dakika, Atatürk Havalimanına 25 dakika uzaklıktadır.

Proje özellikleri:

- Alışveriş caddesinde, eczanelerden kuaför salonlarına, kafelerden moda butiklerine kadar her şeyi bulunabilir, hayatınızı rahatlatacak her şeyi hazırladık.

- Sauna, buhar odası, hamam, fitness, pilates alanı, stüdyo ve kapalı havuzda sağlıklı bir yaşam için yeni bir başlangıç.

- Kendini geliştirmeye devam edebilirsin; Özel salon, okuma odaları, çalışma odaları, toplantı odaları ve kütüphane.

- Projede çocuklar da çok şanslı olacaklar. Çocuklar için hobi stüdyolarında gelecek sanatçılar olmak için sanat yoluna ilk adımlarını atacaklar. Açık oyun alanlarından hobi odalarına ve çocuklarınız için çeşitli eğlence etkinliklerini mevcut.

- Estetik ve özgürlüğün sınırsız olduğu yaşam alanları, tüm daireler tam konfor için modern mimariyle tasarlanmıştır.

- 1 + 4 / +13,5 / 1 + 3/1 + 2/1 + 1/1 + 0 Daire tiplerinden bahçe teraslı dairelere kadar proje sizlere maksimum gün ışığından yararlanma ile farklı yaşam alanları sunmaktadır Büyük pencere sistemleri.

- Cordon İstanbul'un hemen yakınında bulunan özel eğitim kursları, alışveriş merkezleri, üniversiteler ve hastanelerle şehrin göbeğinde ve yaşamın ortasında olacaksınız.

İstanbul'daki en iyi hastanelere yakın

Derindere Hospital / Okmeydanı Research and Training Hospital / Kağıthane State Hospital / Florence Nightingale Hospital / Acıbadem University Hospital

Yakındaki alışveriş

Axis – Özdilek - İstanbul Sapphire - İstanbul Cevahir – Kanyon – Metrocity - İstinye Park

Yakındaki üniversiteler

İstanbul Commerce University - İstanbul Technical University - İstanbul Bilgi University - Nişantaşı University - Haliç University - Beykent University

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle