İstanbul'da denize yakın büyük bir projede satılık otel

215.000.000 TRY
İstanbul / Fatih
Kat Sayısı
3
Brüt Alan
1450 M²
Bina Yaşı
Sıfır
Kimden
Emlak Ofisi
Detaylar
Adres
İstanbul / Fatih / Yedikule mah.
İlan Numarası
00325005
İlan Tarihi
2023/01/17
Asansör
Var
Krediye Uygun
Evet
Isıtma sistemi
Kombi (Doğalgaz)
İletişim Dilleri
İstanbul'da denize yakın büyük bir projede satılık otel

YEDİKULE'de Satılık
İstanbul'daki en yeni benzersiz otel
Otelin adı: Cer İstanbul

- Cer İstanbul oteli, İstanbul'un en eski ve tarihi yerleşimlerinden biri olan Yedikule'deki Yedikule İstasyonu ve Kennedy Caddesi arasında inşa edilen Cer İstanbul projesinde yer almaktadır, tarihi yarımada'nın güneybatısında.
Cer İstanbul projesi 40.946 m2lik bir alana yayılmış olup, otel ve konut kullanımını, yeşil ve tarihi ve denizle birleştiren nadir bir konseptle artırır. 3-4 katlı ve 5 konut binası ve tescilli binalara uygun 30.000 m2lik bir peyzaj alanı ile yüksek standartlar sunar.

- Cer İstanbul oteli (T6) inşaat alanı 1450 m2'dir. Zemin kat 486.91 m2, toplamda 3 kattan oluşmaktadır.
Birinci kat (yer altı) konferans odası, toplantı odaları (2), personel hazırlık odaları (2), teknik üniteler, kazan odası ve elektrik odaları, güvenlik odası, asansör holü (55.40 m2), mutfak, bulaşık yıkama odası, çamaşır odası, içecek odası, depo - erkek ve kadın tuvaletleri, kapalı otopark (yer altı otoparkından doğrudan giriş - rahat otopark)

İkinci kat (zemin) resepsiyon, bagaj depolama, yönetici ve müdür ofisleri, erkek, kadın ve engelli tuvaletleri, teknik ünite, 47 m2lik bir alana sahip restoran salonu ve bahçe terası, 8 konaklama odası

Üçüncü kat (yer üstü) 13 oda bulunmaktadır.
Toplamda 21 konaklama odası bulunmaktadır.
Toplamda yaklaşık 40 yatak bulunmaktadır.
Arsa payı 2047 m2'dir.

- İnşaat ve teslim durumu:

Bina yeni ve tamamlanmış, anahtar teslim edilmiştir. Su, elektrik ve doğalgaz kapıdadır. Dış cephe tarihi dokuya uygun olarak tamamlanmıştır. İç kabinler ayrılmış ve mobilya ve düzenleme standardı yeni sahibe bırakılmıştır. Bu şekilde, işletmeci hedef kitleye göre en yüksek standart konseptine göre düzenlemeleri yapabilecektir. Hemen mobilya yerleştirme işlemine başlanarak hızla işletmeye alınabilir. Bölgedeki en ünlü otel işletmelerinden biri olacaktır.

Harika bir konum:
- Otel, tarih ve deniz ve yeşil alanlarla iç içe olan Yedikule Marina ve Yedikule Dungeons Müzesi'ne çok yakın özel bir konumda bulunmaktadır.

- Marmaray Kazlıçeşme İstasyonu, İDO Yenikapı Feribot İskelesi, Yenikapı Performans Alanı, Biruni Üniversitesi, İstanbul Topkapı Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Zeruj AVM, Olivium AVM, Özel Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi, Balıklı Rum Hastanesi, Yedi Kuleler Göğüs Hastanesi ve Gelişim Merkezi (Abdi İpekçi Spor Salonu) yakınındadır.

Cer oteli, Kapalıçarşı, Ayasofya ve Sultanahmet'e 5 km uzaklıktadır.

Avrasya tüneline 2 km, D 100 otoyoluna 4 km, Yenikapı metro istasyonuna 3.5 km ve Yenikapı vapur limanına 3.4 km

-Marmara Hattı Bakırköy İstasyonundan hızlı YHT treni kullanmak kolaydır.

- Sabiha Gökçen'den Atatürk Havalimanı'na ve İstanbul Havalimanı'na metro ve karayolu ile kolay (40 dakika) ulaşım imkanı bulunmaktadır.

Tüm sorularınızı cevaplamak için +90 534 819 34 00 numaralı telefondan veya WhatsApp'tan bize ulaşabilirsiniz.

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle