HDPE, PVC ve Geomembranes Su Tutucu yalıtımları

Ankara / Kahramankazan
Detaylar
Adres
Ankara / Kahramankazan / Saray mah.
İlan Numarası
00331989
İlan Tarihi
2023/02/18
Kimden
Firma
İletişim Dilleri
HDPE, PVC ve Geomembranes Su Tutucu yalıtımları

HDPE, PVC ve Su Tutucu yalıtımları

 Geoser, Türkiye ve dünyanın yalıtım filmlerinin üretimi ve tedariki konusunda lider şirketlerden biridir. Yalıtım filmlerimizin dünyanın atıkların içerilmesi için en verimli bileşen malzemelerden neden olduğunu keşfedin.

Ürettiğimiz yer filmleri, çevre dostu içerme uygulamaları için özel olarak tasarlanmış poliolefinlerden (yüksek yoğunluklu polietilen HDPE, düşük yoğunluklu lineer polietilen, çok düşük yoğunluklu polietilen, polipropilen PP) üretilir. Göl ve boru kaplamalarından, benzeri su arıtma tesislerine, evsel veya endüstriyel veya madencilik atıklarının paketlenmesi ve depolanmasına kadar.

Güvenlik bizim en büyük talebimizdir, yer filmlerimiz her zaman müşterilerimiz için bir garanti olan kalite garantisi ile birlikte gelir. En yüksek performansı sunabilen Geoser filmleri, mükemmel kimyasal dirence sahiptir ve kolayca taşınabilen veya çıkarılabilen plastikleştiriciler veya diğer bileşenler içermez.

25 yıllık deneyim ve dünya genelinde gerçekleştirilen binlerce iş ile destekleniyoruz, milyonlarca metre en çeşitli uygulamalara kurulmuştur, müşteri memnuniyeti ile.

Taahhüdümüz daha da öteye gidiyor, kendimize dünyada bir referans olma ve gezegenimizdeki çevreyi koruma konusunda katkıda bulunma hedefi koyduk

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle