Geogrid

Detaylar
Adres
Ankara / Kahramankazan / Saray mah.
İlan Numarası
00379259
İlan Tarihi
2024/06/08
Kimden
Sahibinden
Satış Yöntemi
Toptan
İletişim Dilleri
Geogrid
GEOGRID, yüksek yoğunluklu polietilen, cam elyafı veya polyester elyafından yapılmış bir üründür. Bu malzemeler yüksek çekme özelliklerine sahiptir ve ürün tipine bağlı olarak ya kaynaklanmış ya da dokunmuştur ve kare veya dikdörtgen boşluklara sahiptir. Kullanımı, basınç ve ağırlık dayanımını artırır ve zeminin taşıma kapasitesini artırır, çünkü stres ve basınç yüzeyde yatay olarak dağılır. Yüksek sıcaklıklara dayanıklıdır ve doğası gereği birçok alanda kullanılır, örneğin katmanların güçlendirilmesi, erozyon kontrolü, toprağın tutunma kapasitesinin artırılması, temel ve toprak katmanlarının çökmesine karşı direnç, zeminin çatlama ve kırılmalardan korunması gibi.

Geogrid, fiziksel özellikleri nedeniyle zemin güçlendirme uygulamalarında kullanılsa da, özellikle son yıllarda yapay güçlendirilmiş duvarlarda yoğun bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır.

Kullanım alanları:
1- Yapay güçlendirilmiş duvarlar
2- Zemin yapısının desteğe ihtiyaç duyduğu durumlar
3- Dolgu ve eğim gibi çeşitli inşaat işlerinde, üst yapıdaki yansıtıcı çatlaklara karşı önleyici bir önlem olarak, toprak erozyonunun kontrolü
4- Asfalt yol işleri
5- Bazı demiryolu projelerinde

Özellikler ve türler hakkında daha fazla bilgi için lütfen sayfada bulunan telefon numarası ile iletişime geçiniz
Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle