Bu fırsatı kaçırma! Alkent / Büyükçekmece'de büyük bir yatırım fırsatı!

İstanbul / Büyükçekmece
Konut Sayısı
494
Proje başlangıç tarihi
2022/5
Teslim tarihi
2024/12
Detaylar
Adres
İstanbul / Büyükçekmece / Alkent 2000 mah.
İlan Numarası
00339840
İlan Tarihi
2023/04/01
İletişim Dilleri
Bu fırsatı kaçırma! Alkent / Büyükçekmece'de büyük bir yatırım fırsatı!

Şimdiye kadarki en büyük yatırım fırsatına hoş geldiniz!

Yabancı uyruklu olanlara Türk vatandaşlık kazanma fırsatı !

Gül İnşaat'ın lüks Alkent 2000 / Büyükçekmece bölgesinde yer alan usta eseri. Bu lüks proje, %80'i muhteşem peyzaj ve muhteşem manzaralara ayrılmış 53.000 metrekarelik bir arsaya yayılıyor.

2 bina, 494 daire ve 22 mağazadan oluşan Flamingo Alkent'te 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere geniş balkonlu daire tipleri yer alıyor !

Projenin en önemli özelliği hiç şüphesiz 17.000 metrekare alana sahip villa AVM'sidir. Villa AVM İstanbul'da üçüncü, Büyükçekmece'de ise ilk olacak! Alışveriş merkezinde çok sayıda restoran, kafe, banka ve giyim mağazası yer alacak ve bölge sakinlerine ve ziyaretçilere benzersiz bir alışveriş deneyimi sunulacak.

En dikkat çekici özelliklerden biri, gölün, denizin ve şehrin muhteşem manzarasını sunan muhteşem konumudur. Bölgenin en yüksek noktasında yer alan evinizden manzaralar sonsuza dek sürecek gibi görünecek ve bu da onu ev aramak için mükemmel bir yer haline getirecek.

Üstelik rezidans, sizi sadece 35 dakikada yeni İstanbul Havalimanı'na bağlayan E80 otoyoluna yakınlığı nedeniyle elverişli bir konum olduğunu kanıtlıyor. Proje aynı zamanda E80 ve E5 otoyolunda yer alıyor ve girişinin hemen önünde otogar bulunuyor.

Ayrıca en yakın okula, üniversiteye ve uluslararası hastaneye birkaç dakika uzaklıkta yer almaktadır.

İnşaatı devam eden ve İstanbul'un en lüks bölgelerinden birinde geleceğinizi güvence altına alma fırsatı sunan bu projeye yatırım yapmak kaçırılmaması gereken bir fırsattır. Teslim tarihi Aralık 2024 ve hazır tapuları ile Türk vatandaşlığına da uygundur.

Hayatın bir rüya olduğu lüksü, konforu ve muhteşem manzaraları deneyimleyin!
Daha fazlasını öğrenmek için bugün bizimle iletişime geçin.

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle