Brezilya ICUMSA 45 kristal şekeri satılık

İstanbul / Esenyurt
Satış Yöntemi
Toptan
Kimden
Sahibinden
Detaylar
Adres
İstanbul / Esenyurt / Koza mah.
İlan Numarası
00121021
İlan Tarihi
2020/06/15
İletişim Dilleri
Brezilya ICUMSA 45 kristal şekeri satılık

Şeker Satın Alma Talebi 
1- Anlaşılacak miktar: 12500 ton Brezilya şekeri, ve katları.
2- Paketleme: 50 kilogramlık çuvallar gemi depolarında.
3- Satın alma sözleşmesinde teknik şartlar ve uluslararası şeker özellikleri belirtilir ve SGS şirketi tarafından onaylanır ve uluslararası standartlara uygundur.
4- Finansal şartlar: Toplam sözleşme değeri kadar iptal edilemez, aktarılabilir ve parçalanabilir bir SBLC banka teminatı.
5- Satıcı, sözleşme değerinin %2'si kadar bir ceza ile uygulamayı garanti etmek için kendi tarafından bir kredi açmayı taahhüt eder veya SBLC belgeli bir kredi öder.
6- Yükleme limanı Sao Paulo, ardışık sevkiyatlar için kredi süresi anlaşmaya göre, toplam kredi süresi (       ) gün.
7- Sevkiyatlar, sözleşme özelliklerine ve uluslararası şartlara uygun olarak ve uluslararası olarak onaylanmış SGS şirketi denetiminde gerçekleştirilir. Her sevkiyatla birlikte özellikler, ağırlık, onaylı faturalar, menşe belgesi ve sağlık sertifikası gönderilir ve sevkiyatın varışında teslim edilebilir ve alıcı, varış ülkesi ile ilgili herhangi bir belgeyi gerekli bulursa sağlanabilir.
8- Fiyat: 445 $ / ton, toplam 445 dolar / ton, alıcının limanına teslim.
9- Fiyat ve çalışma yöntemi üzerinde anlaşıldığında, alıcı, sözleşmenin tam değerinin %2'si kadar bir para cezasını taahhüt eder.
10- Sözleşme alındığında, anlaşmanın maddelerinden herhangi biri eklenebilir, değiştirilebilir veya düzenlenebilir, ancak satıcının bu değişikliklere, eklemelere veya değişikliklere onay vermesi gereklidir.
11- Satın alma talebine eklenmiştir:  Alıcının veya vekilinin pasaportunun bir kopyası.  Bu sözleşme için uygun finansal büyüklüğün bir kopyası, bankadan onaylı ve ilgili kişinin imzasıyla.  Alıcı şirketin ticaret lisansı ve sicilinin bir kopyası.
12- Banka kredisi, dünyanın elli bankasından birinden verilir ve e bu (                         ) bankasıdır ve destekleyen banka (                                ) bankasıdır.
13- Sevkiyatın yüklemesi, alıcının bankasından banka kredisinin açılmasından ve satıcının bankasına gönderilmesinden itibaren 10 gün içinde başlar.
14- Satıcı şirket, alıcı şirketin SGS sertifikasını aldığı anda ve yükleme başladığında veya anlaşılan boşaltma limanına vardığında, kalite kontrol şirketi (SGS) talimatı üzerine, sevkiyatın değerini çekme ve kendi hesabına aktarma hakkına sahiptir.                

Alıcının mührü ve imzası

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle