Arazi taş toplama makinaları

Konya / Selçuklu
Kimden
Firma
Üretim yılı
2023
Detaylar
Adres
Konya / Selçuklu / Büyükkayacik mah.
İlan Numarası
00370017
İlan Tarihi
2023/11/24
İletişim Dilleri
Arazi taş toplama makinaları

Taş toplama makinası, küçük ve büyük tüm boyutlardaki taşları toplar, garanti ile birlikte.

Hidrolik Çekme Çubuğu (HA)

Devrim niteliğinde bir yenilik olan Hidrolik Çeki Demiri (HçA), makinenin hareketini çeki demirinden değil hidrolik kollardan almasını sağlar. Hidrolik kolların sağladığı dikey hareket kabiliyeti, makinenin toprak yüzeyinden daha derine inmesini kolaylaştırır ve bu sayede çok daha yüksek performans sağlar. Ayrıca hidrolik kolların hareketi, daha az enerji tüketimi sayesinde eşit yük dağılımına ve daha  düşük yakıt tüketimine olanak tanır.

Palet
Dünyada sadece Yüksel Tarım'ın kullandığı, ped ve yaylarla desteklenen standart dışı paletleme sistemi; Anormal büyüklükteki taşların cihazınıza zarar vermesini engeller. Bu sistem sizi yüksek bakım maliyetlerinden kurtarır ve çok büyük taşlarla kendini koruyarak hasar görmesini önler.

Depo 

Depo, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve ağır yükler altında bile deformasyona uğramadan çalışır. Tasarımı nedeniyle, boşaltma sırasında daha yüksek yüksekliklere ulaşmak için hidrolik liflerle donatılmış bir yapıya sahiptir.



Ön ve Otomatik Asansörler
Sahada karşılaşılabilecek doğal olmayan yüksekliklerde makinanın zarar görmesini engellemek için geliştirilen bu sistem, makinanın ön kısmını ön kaldırıcılar vasıtasıyla bir metreye kadar yükselterek, bu yüksekliğin üzerinden güvenli bir şekilde geçmesini sağlamaktadır.

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle