20 gün içinde futbol sahaları teslim edilecek!

İstanbul / Bağcılar
Durumu
Sıfır
Detaylar
Adres
İstanbul / Bağcılar / Mahmutbey mah.
İlan Numarası
00299787
İlan Tarihi
2022/08/08
Satış Yöntemi
Perakende
İletişim Dilleri
20 gün içinde futbol sahaları teslim edilecek!

Açık Hava Futbol Sahaları Açık hava futbol sahaları ve mini futbol sahalarında üçüncü nesil çim kullanılır ve bunlar tel çitlerle çevrilidir. Suni çim sahaların ölçüleri değişir. Açık hava sahaları genellikle 20×40m ve 30×50m boyutlarında oluşturulur. Reform Spor şirketi, deneyimli bir ekip ile açık hava sahalarını kullanıma hazır hale getirerek 4 hafta içinde tamamlar ve hizmetinize sunar. Suni çim, Tekirdağ iline bağlı Çorlu bölgesindeki fabrikamızda, 12.500 m2'lik bir alanda üretilir. Suni çim, yüksek kaliteli Avrupa iplikleri kullanılarak ve modern ve yüksek teknolojiler kullanılarak üretilir. Yıllık üretim kapasitesi 13.000.000 m2'ye kadar çıkar. Açık hava oluşturmak için suni çim halı modelleri, 40 mm, 50 mm, 55 mm ve 60 mm gibi farklı renklerde ve kalınlıklarda üretilebilir. Suni çim sahaların oluşturulmasında genellikle 55 mm suni çim halı kullanılır. Tek renkli ve lifli ipliklerden yapılan suni çim halı modelleri, tek ve çift renkli olarak üretilebilir. Suni çim sahaların boyutları, suni çim sahalar, çimli halı sahalar: • 18m * 36m = 648 m2 (Çok amaçlı) • 20m * 40m = 800 m2 • 25m * 40m = 1000 m2 • 45m * 25m = 1125 m2 • 27m * 47m = 1269 m2 • 30m * 50m = 1500 m2 • 32m * 52m = 1664 m2

30m * 50m boyutları genellikle sahalar için en uygun boyutlar olarak kabul edilir.

Daha büyük boyutlardaki sahalar, ticari amaçlar ve amatör futbol severler için uygun değildir.

Açık Hava Sahalarının Oluşturulma Aşamaları

Birinci Aşama: Altyapı Çalışmaları
İkinci Aşama: Sahadaki halının demir ve tel ağı oluşturma
Üçüncü Aşama: Suni Çim Halının Montajı

Futbol sahalarını 20 gün içinde tamamlayıp teslim ediyoruz!

Futbol sahaları hakkında detaylı bilgi alın.

Futbol sahaları alanında uzmanlaşmış

Reform Spor, kapalı ve açık futbol sahalarını kısa sürede kullanıma hazır hale getirme konusunda büyük deneyime ve yeterli kapasiteye sahiptir.

Futbol sahalarının teslim ve oluşturma süreleri:
Açık hava sahaları 4 hafta içinde kullanıma hazır hale getirilebilir.
İç mekan futbol sahaları ortalama 6-8 hafta içinde kullanıma hazır hale getirilebilir.
Düzenli futbol sahaları ortalama 6-8 hafta içinde kullanıma hazır hale getirilebilir.
Mini futbol sahası ortalama 4 hafta içinde teslim edilir.

Bu linkten  https://ar.reformsports.com/football-pitches/  formu doldurarak futbol sahası oluşturma ve kullanıma hazır saha çözümleri hakkında hızlı fiyat ve detaylı bilgi alabilirsiniz. En kısa sürede telefon veya e-posta yoluyla sizinle iletişime geçilecektir. 

Futbol sahaları

Futbol sahaları için suni çim üretimi yapan Reform Sport Company, ürünlerini oyuncuların güvenliğini, yüksek futbol performansını, esnekliği ve yüksek kalite standartlarını dikkate alacak şekilde sunmaktadır. Yumuşak, tahribatsız sentetik çim kumaş, oyuncuların yaralanma riskini azaltır. Her türlü hava koşuluna dayanacak şekilde tasarlanmıştır ve her türlü koşula dayanıklıdır. Yağmur ve güneş ışığından etkilenmez. Top için stabil bir dil sağlamanın yanı sıra oyuncu güvenliği ve performansını da sağlayarak oyun kalitesini artırır.

Yeni nesil suni çim doğal bir görünüme sahip olup bakımı yüksek masraf gerektirmez, daha uzun oyun süresi sağlar, oyuncu güvenliği ve çeşitli hava koşullarında topun sahadaki performansı açısından yüksek performans sağlar, Bu sayede modern futbol sahalarının ihtiyaç duyduğu tüm ihtiyaçları karşılamaktadır.

Açık hava oyun alanları 4 hafta içerisinde kullanıma hazır şekilde teslim edilebilmektedir.
Kapalı oyun alanları 6-8 hafta içerisinde kullanıma hazır şekilde teslim edilebilmektedir.
Normal oyun alanları 6-8 hafta içerisinde kullanıma hazır şekilde teslim edilebilmektedir.
Mini futbol sahası ortalama 4 haftada teslim edilmektedir.

Futbol stadyumu inşaatı alanında uzmanlaşan Reform Sport Company, müşteri memnuniyetini ve verilen hizmetin yüksek kalitesini her zaman ön planda tutmaktadır. Müşterilerin sadece satış öncesinde değil, sonrasında oluşabilecek sorunlara da çözüm üretmek için sürekli çalışmaktadır. Futbol sahası döşemesi için ürettiğimiz suni çimler, gerekli kullanım ve bakım talimatlarına uyulması halinde, kullanılan çimin türüne göre 7 yıl garantilidir. 7 yıl içerisinde herhangi bir sorun çıkması durumunda bakım ve onarım işlemleri tarafımızdan ücretsiz olarak yapılacaktır. Düzeltilemeyen sorunlar varsa çim halıları tamamen ücretsiz olarak yeniden kuruyoruz.

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle