MG4.1 blok makinesinde, 2kalıp hediyeli harika bir kampanya.

Trabzon / Ortahisar
Kimden
Firma
Üretim yılı
2023
Detaylar
Adres
Trabzon / Ortahisar / Çağlayan mah.
İlan Numarası
00358246
İlan Tarihi
2023/08/16
İletişim Dilleri
MG4.1 blok makinesinde, 2kalıp hediyeli harika bir kampanya.

MG4.1 blok makinesinde, 2kalıp hediyeli harika bir kampanya.
Fiyat: 42.000 $ > İndirimli fiyat 33.500 $

İndirim oranı: %20

Fırsat: 2  kalıp hediye 
Garanti: 2 yıl + 3 yıl hediye toplam 5 yıl
MG4.1 yarı otomatik makine, 24 saat kesintisiz çalışabilen ve 5cm ile 25cm arasında yüksekliğe sahip kalıplarda tüm blok ve interlok türlerini üretebilen bir tasarıma sahiptir. Bu, makinenin strafor blok ve interlok, kaldırım taşları, asfalt, kaldırım kenarları ve şömine çevrelerini üretebileceği anlamına gelir.
Kampanya dahilindeki MG4.1 yarı otomatik makine ile birlikte gelen birimler, orta ölçekli bir kurulum için özeldir (makine, 6 metreküp kapasiteli bir havuz ve 2 konveyör bant ve 1 metreküp kapasiteli bir karıştırıcı içerir). Müşteri tarafından makinenin ekipmanlarından herhangi bir birim çıkarılabilir veya eklenilebilir. Detaylı bilgi için lütfen en yakın müşteri temsilcimizle iletişime geçin.


Blok Makinesi
Beton blok makinesi, inşaat ve yapı endüstrisinde kullanılan bir makinedir. Bu makine, uygun boyutlarda sağlam, dayanıklı ve dekoratif kalıplar üretmek için kullanılır. Bloklar, kentsel alanlarda ve şehirlerde bir binanın temelinde sağlam bir zemin veya bölme zemini oluşturmak gibi amaçlar için kullanılır, aynı zamanda interlok, yollar, kaldırımlar ve kentsel meydanlarda kullanılır. Blok makinesi, temel malzemeleri (kum, çakıl ve çimento) birleştirerek ve bunları titreşim hareketleri ile kalıplara eşit bir şekilde boşaltarak çalışır ve ardından dayanıklı ve modern mimari alanda talep edilen estetik şekillere sahip blok ve interlok üretir. Tüm bunlara ek olarak, Mussan makineleri, herhangi bir inşaat malzemesi üretim projesinin başarısında önemli bir rol oynayan ekonomik ve yüksek verimli olmalarıyla bilinir.

Teklif koşulları:
Teklif, bizimle iletişime geçen ve talebini 20 gün içinde onaylayan her müşteri için geçerlidir. Teklifin son tarihi: Kısa bir süre devam edecek bir fırsat.
Not: Eğer müşteri teklif süresini (20 gün) aşarsa:
%20 yerine,sadece %10 indirimden yararlanabilir.
5 yıl yerine 3 yıl garanti alır

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle